Juris Pūce pārvēlēts partijas “Latvijas attīstībai” valdes priekšsēdētāja amatā

Šodien “Latvijas attīstībai” notiekošajā kongresā par partijas valdes priekšsēdētāju pārvēlēts līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Juris Pūce.

J. Pūces kandidatūra bija vienīgā, kas tika izvirzīta. Par līdzšinējo partijas vadītāju nobalsoja 96 delegāti.

“Pēdējos divus gadus esam neatlaidīgi strādājuši, lai piedāvātu Latvijai iespējami labākos risinājumus, kas veidotu Latviju par izglītotu, attīstītu un modernu valsti. Mēs turpināsim to darīt, līdztekus stiprinot arī mūsu partiju – kļūsim vēl spēcīgāki, atvērtāki un plašāk pārstāvēti,“ norādīja Pūce.

Pūce savā runā pateicās partijas kongresa delegātiem par izteikto uzticību vadīt partiju, kuros tuvākais politiski nozīmīgākais notikums būs 2017. gada pašvaldību vēlēšanas.

Pūce norādīja, ka partija pašvaldību vēlēšanās plāno startēt vairāk nekā 15 vietās. Tuvākajos 2 mēnešos plānots radīt vienotu piedāvājumu startam Rīgā. Partijas pārvēlētais vadītājs norādīja, ka cer uz sadarbību ar Vienotību un Latvijas Reģionu apvienību, radot tādu piedāvājumu, kura uzmanības centra ir pilsētas iedzīvotājs un tiek izskausta esošā mēra bezatbildīgais un nekompetentais vadības stils.

Šajā kongresā tika grozīti arī partijas statūti, kas nosaka, ka valdes locekļu skaits no esošajiem 8 tiek palielināts līdz 14. Par partijas valdes locekļiem tika ievēlēti Edgars Jaunups, Baiba Fromane, Andrejs Žagars, Rihards Pīks, Andris Bačkurs, Rasma Zaharenko, Ilze Grīnberga, Gatis Zamurs, Artūrs Toms Plešs, Viesturs Liepkalns, Jeļena Jesajana, Māris Mičerevskis, Viesturs Zeps, Sergejs Akuličs.