Partija “Latvijas attīstībai” 15. maijā rīkos pirmo digitālo partijas kongresu ““Latvijas attīstībai” nav tikai Rīga!”

Gaidāmajā kongresā partijas biedri lems par grozījumiem partijas statūtos, paredzot izmaiņas pārvaldes struktūrā, lai pārietu uz modeli ar trim līdzpriekšsēdētājiem ar vienādām pilnvarām, pienākumiem un atbildību. Partija noturēs savu pirmo digitālo kongresu, pulcējot biedrus un atbalstītājus.

“Latvijas attīstībai” ir reģionos visstraujāk augošais politiskais spēks. Salīdzinājumā ar iepriekšējām pašvaldību vēlēšanām mūsu kandidātu skaits ir 3.5 reizes lielāks, un mūsu komanda turpina paplašināties! 5. jūnija vēlēšanās “Latvijas attīstībai” startēs 27 pašvaldībās, savos un kopīgajos sarakstos piesakot 509 deputātu kandidātus, tostarp 10 esošos novadu mērus. 

“Digitalizācija ir viens no šī laikmeta izaicinājumiem un vienlaikus iespējām, par to daudz domāts arī pašvaldību reformā. Mūsu partijas pārstāvji daudz strādā pie digitālās transformācijas, tāpēc mums bija svarīgi arī partijas aktivitātēs īstenot šo pieeju. Mūsdienu tehnoloģijas palīdzēs mums nodrošināt gan aizklāto balsojumu par statūtu grozījumiem un partijas līdzpriekšsēdētājiem, gan noturēt debates un domapmaiņu biedru vidū,” tā partijas līderis Ivars Ijabs.

Kongresā ar uzrunām uzstāsies partijas “Latvijas attīstībai” līderis un Eiropas parlamenta deputāts Ivars Ijabs, Ministru prezidenta biedrs, Aizsardzības minists Artis Pabriks, Saeimas Administratīvi teritoriālās reformas komisijas vadītājs, Saeimas deputāts Juris Pūce, Rīgas domes Sporta komisijas līdzpriekšsēdētāja Anete Jēkabsone-Žogota, kā arī partijas valdes loceklis un priekšvēlēšanu kampaņas vadītājs Edgars Jaunups.