“Latvijas attīstībai” paraksta memorandu ar “Vidzemes partiju” un “Latgales partiju” par kopīgu startu apvienības “Attīstībai/Par!” sarakstos 14. Saeimas vēlēšanās

Viena no apvienību “Attīstībai/Par!” veidojošām partijām “Latvijas attīstībai” šodien parakstīja memorandu par kopīgu startu 14. Saeimas vēlēšanās. Vidzemē kopīgajā sarakstā startēs Valkas novada domes priekššedētājs Vents Armands Krauklis, savukārt Latgales sarakstā deputāta kandidāts būs Daugavpils domes deputāts Jānis Lāčplēsis.

“Es ticu, ka “Latvijas attīstībai” vienmēr būs aktuāls pagājušo pašvaldības vēlēšanu sauklis – “Latvija nav tikai Rīga!”. Mūsu sadarbība ar “Vidzemes partiju” un “Latgales partiju” to vēlreiz apliecina. Mūsu politiskajam spēkam šis ir svarīgs nacionāla līmeņa pastiprinājums,” Elīna Stapulone, “Latvijas attīstībai” līdzpriekšsēdētāja, Cēsu novada domes deputāte.

““Vidzemes partiju” dibinājām, lai Latvijā attīstība notiktu ne tikai lielajās pilsētās. Tagad šai pārliecībai klāt nākusi drošības – plašā nozīmē – stiprināšana.
Grūtos laikos pieaug personību loma – tāpēc esam izlēmuši būt vienā komandā ar Arti Pabriku un viņa domubiedriem,” parakstot sadarbības memorandu uzsver Vents Armands Krauklis.

“Vidzemes partija” un “Latgales partija” jau pagājušajā gadā kopīgi startēja pašvaldību vēlēšanās, gūstot panākumus Valkas, Aizkraukles, Ogres un Daugavpils pašvaldībās.

“Mums vienlīdz svarīga ir katra pašvaldība, un ļoti labi, ka startēsim kopā ar politiķiem, kuri pārzina savu pilsētu un novadu aktualitātes. Tie ir partneri, ar kuriem jau esam startējuši vēlēšanās, un zinām, ka aizstāvam kopīgas idejas un vērtības,” Artūrs Toms Plešs, apvienības “Latvijas attīstībai” līdzpriekšsēdētājs, VARAM ministrs.

Jānis Lāčplēsis: ”“Attīstībai/Par!” politiķi noteikti ir tie, kuri visvairāk ir apmeklējuši Latgali, tie, kuri patiešām ir iedziļinājušies mūsu problēmās, un, galvenais, tie, kas pieņem reālus lēmumus, lai veicinātu Daugavpils un visas Latgales izaugsmi. Tiem, kuri vēlas Latgales attīstību šajās vēlēšanās, būs viegli izdarīt savu izvēli.”

Vents Armands Krauklis un Jānis Lāčplēsis, kuri jau stradājuši Saeimā iepriekšējos sasaukumos, nebūs vienīgie abu partiju pārstāvji “Attīstībai/Par!” Vidzemes un Latgales sarakstos.

Tev varētu vēl patikt