Pabriks, Ijabs un Pūce ievēlēti par partijas “Latvijas attīstībai” līdzpriekšsēdētājiem

“Latvijas attīstībai” šodien ikgadējā partijas kongresā ievēlēja jaunu partijas valdi uz divu gadu mandātu, apstiprināja biedru izvirzītos mērķus un uzdevumus jaunievēlētai valdei un ētikas kodeksu, kā arī uzklausīja partijas līderu uzrunas un debatēja par izaicinājumiem Latvijas ekonomikai.

Biedri kongresā ievēlēja jaunu partijas vadību uz divu gadu termiņu. Par partijas līdzpriekšsēdētājiem kļuvuši aizsardzības ministrs Artis Pabriks, Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ijabs un ekonomists un viens no partijas dibinātājiem Juris Pūce. Par partijas valdes locekļiem – Mārupes novada domes deputāts Aivars Osītis, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Artūrs Toms Plešs, Cēsu novada domes deputāte Elīna Stapulone, ekonomists Vjačeslavs Dombrovskis,  Gulbenes novada domes deputāts Normunds Mazūrs, Aizkraukles novada domes priekšsēdētājs Leons Līdums, Rīgas domes deputāts Viesturs Zeps un partijas jauniešu nodaļas pārstāve Katrīna Ruzaiķe. Savukārt par vienu no trim partijas revīzijas komisijas locekļiem atkārtoti ievēlēts Uldis Eglavs.

Liberālisms ir bezgalīga ticība optimismam, nākotnei un tam ka cilvēkam viss ir pa spēkam, ja vien mēs darām. Savukārt mums kā partijai jāatjauno programmatiskais darbs, jānostiprinās profesionāli, atjaunojot darbu ar biedru piesaisti un esot atvērtiem sadarbībām,” nākotnes darbus izceļ viens no partijas līdzpriekšsēdētājiem Juris Pūce.

“”Latvijas attīstībai” jāizvirza trīs prioritātes, trīs i – industrializācija, inovācijas un infrastruktūra. Esam paveikuši plašu darbu aizsardzības nozarē gan gādājot par mūsu drošību, gan ekonomiku. Aizsardzības ministrija dod reālu pienesumu Latvijas ekonomikai. Latvijā ražojam bruņu transportierus, dronus, džipus un vēl daudz ko citu,” uzsver aizsardzības ministrs Artis Pabriks.

“Mūsu organizācijas kodols ir stiprs, vesels un gana spēcīgs, lai pārvarētu pret Eiropas liberālo kustību vērsto konservatīvisma un ekstrēmisma vilni. Klasiskais liberālisms īstenībā iet roku rokā ar patriotismu. Klasiskais liberālisms ir liberālisms ar dūrēm!” pārliecināts ir Eiropas Parlamenta deputāts Ivars Ijabs.

“Latvijas attīstībai” nostiprinoties reģionos, tas atspoguļojas arī valdes sastāvā, pārstāvniecību iegūstot Aizkraukles pašvaldības vadītajam, kā arī Gulbenes, Cēsu, Mārupes un Bauskas novadu pašvaldību deputātiem un nodaļu pārstāvjiem.

Starp biedru virzītiem un kongresā apstiprinātiem partijas mērķiem un uzdevumiem turpmākam darbam ir Rīgas nodaļas izveide, partijas reģionālo nodaļu stiprināšana, gatavošanās Eiropas Parlamenta vēlēšanām ar mērķi ievēlēt divus pārstāvjus no partijas saraksta.

Partija “Latvijas attīstībai” ir klasiski liberāla, Rietumu izvēles partija, kas apvieno rīcībspējīgus un profesionālus cilvēkus, kuri ir gatavi uzņemties atbildību un īstenot valsts attīstībai un izaugsmei nepieciešamās reformas.

Tev varētu vēl patikt