Par “Latvijas attīstībai” ģenerālsekretāri kļuvusi Laila Spaliņa

“Latvijas attīstībai” valde par partijas ģenerālsekretāri iecēlusi ilgadēju partijas biedri un gaidāmo Eiropas Parlamenta vēlēšanu kampaņas vadītāju Lailu Spaliņu, kura šajā amatā nomanīs Artūru Tomu Plešu.

No 2018. līdz 2020. gadam Laila bija partijas valdes locekle, bet 13. Saeimas sasaukumā vadīja vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru birojus.

“Paldies valdei par uzticību! Mums priekšā ir daudz kopīga darba. Nākamajos trijos gados mūs gaida trīs dažādas vēlēšanas. Mums ir lieli mērķi, “Latvijas attīstībai” noteikti var tos sasniegt, un realizēt tādu politiku, kādu no mums sagaida mūsu vēlētāji – padarīt darbus, nevis tikai apspriest idejas,” tuvāko nākotni raksturo Laila Spaliņa.

“Latvijas attīstībai” līdzpriekšsēdētājs Juris Pūce: “Paldies Artūram Tomam Plešam, kurš uzņemās ģenerālsekretāra pienākumus partijai sarežģītā laikā un paveica lielu darbu, kopsolī ar valdi stabilizējot partiju pēc turbulences, ko piedzīvojām, nonākot ārpus parlamenta opozīcijā. Artūrs turpinās vadības darbu “Latvijas attīstībai” valdē, kā arī ar savu neatsveramo pieredzi politikā īpaši stiprinās mūsu reģionālo nodaļu Bauskā. Savukārt partijas biroja darbs ir drošās rokās, jo Laila perfekti pārzina partijas darba ikdienu un jau no pirmās dienas varēs sniegt pienesumu izvirzīto mērķu sasniegšanā.”

Laila Spaliņa būs sestā LA ģenerālsekretāre. Līdz ar Artūru Tomu Plešu šo amatu ieņēmuši Jeļena Jesajana, Viesturs Liepkalns, Vladimirs Reskājis un Juris Pūce.