Mūsu partijai pievienojies ilggadējs Kokneses novada domes priekšēdētājs Dainis Vingris

Pieredzējis, mūsdienīgs un enerģijas pilns, tāds ir Kokneses novada vadītājs Dainis Vingris, kurš pievienojies “Latvijas attīstībai”. Viņa veiksmīgā pieredze Koknesē kalpos par piemēru un iedvesmu citu pašvaldību politiķiem, kā valsts sektoram ieklausīties uzņēmējos. 

Kokneses novada domes priekšsēdētājs un “Latvijas attīstībai” biedrs Dainis Vingris: “Esmu pragmatisks ideālists – Latviju stipru var padarīt tikai uzņēmēji un jaunas darba vietas, tā ir mana pārliecība un motivācija, iestājoties “Latvijas attīstībai”.”

Dainis Vingris par Kokneses novada domes priekšsēdētāju tika ievēlēts 2011. gadā un ar saviem paveiktajiem darbiem izpelnījās lielu iedzīvotāju atbalstu arī nākamajās vēlēšanās. 

Ivars Ijabs “Latvijas attīstībai” valdes priekšēdētājs (p.i.): “Esam priecīgi, ka mūsu partijai pievienojas viens no Latvijas reģionu labākajiem politiķiem. Kokneses pašvaldības vadītājs Dainis Vingris ļoti veiksmīgi iet uz savu mērķi – padarīt Koknesi par vietu, kur vēlas dzīvot ikviens. Viņš ir lielisks mūsu komandas papildinājums, kura zināšanas un padoms būs svarīgi arī pārējiem.”

Vadot Kokneses novada domi un realizējot Eiropas Savienības struktūrfondu piešķirto finansējumu, veikta novada izglītības iestāžu renovācija, infrastruktūras sakārtošana, daudzdzīvokļu ēku siltināšana un kultūrvēsturisko objektu atjaunošana. Kokneses novadā par attīstības stūrakmeņiem ir kļuvusi lauksaimniecība, mežsaimniecība, tūrisma nozare un radošo industriju attīstība.

Tev varētu vēl patikt